Share

Bee Foundation bijendiner


Voor onze bevlogen vrienden en partners organiseerde Bee Foundation een bijendiner in de boomgaard in Groenekan. We verwonderden ons over de grootse wereld onder een kleine loep. Samen hebben we een enorme rijkdom aan mogelijkheden om verder te groeien en bijen en biodiversiteit te versterken.  Bij een inspirerend kampvuur speelde Hasjem muziek. Dit is het begin van een traditie die we voort gaan zetten! Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Steun Bee Foundation en word onze bevlogen vriend.


Wilde bijenexpeditie op het Vonk Festival


Tijdens de herfstvakantie van 13 t/m 22 oktober doet Bee Foundation mee aan het VONK lichtkunstfestival in Fort de Batterijen in Nieuwegein. Het thema van het festival is dit jaar 'Wij, de aarde.' Met de wilde bijenexpeditie leren wij de bezoekers over de bijzondere aantrekkingskracht tussen bloemen en bijen en waarom bijen het zoemende hart van onze aarde zijn.  Bee Foundation deelt bio-bloembollen uit, afkomstig van Natural Bulbs! Kom je ook kijken in de herfstvakantie?Programma en kaartverkoopNationale bloembollenweekend

Bee Foundation doet mee aan het 1e nationale bloembollenweekend. Gisteren vond de aftrap plaats in Culemborg op 't Jach om het begin van het seizoen te openen om bollen te planten. Vanaf februari bloeien de bollen en voorzien zij hommelkoninginnen van stuifmeel en nectar. Ook zweefvliegen, honingbijen en vroege wilde bijen vliegen op deze soorten. 
Meer informatie...


Geef de bijen bloembollen cadeau! 

Het is de week van Werelddierendag, de aftrap van het nationale bloembollenweekend, de herfst is gestart en daarmee het seizoen om bloembollen te planten. Wij dragen ook bij! Steun Bee Foundation door jezelf of iemand anders een Bijenoase cadeau te doen ter waarde van 25 euro en ontvang 25 bio-bloembollen cadeau. Deze actie loopt tot en met eind december en is daarmee een leuke cadeautip voor de feestdagen! Zo dragen we dit najaar samen bij aan een rijkelijk buffet voor bijen, hommels en vlinders. 


Doneer en ontvang bio-bloembollen
Ik ben er bij!

Email Marketing by ActiveCampaign